10 Comments
Nov 3, 2022Liked by Cees van den Bos

Als arts kan ik beamen dat iedere mogelijkheid om tot een normale discussie over te gaan tussen professionals door de denktank onmogelijk werd gemaakt door framing, bashing en doodgewoon monddood maken door linkedin accounts onschadelijk te maken, zos ik inmiddels 2 keer heb meegemaakt. Dit buiten standaard protocol van Linkedin, maar door actief verklikker en bannen door collega's. Mocht ik dit niet na kunnen vertellen, zou me dat niets verbazen.

Expand full comment
Oct 10, 2023Liked by Cees van den Bos

Ik vind het crimineel wat er gebeurd is en trouwens nog steeds gebeurd. Kan het niet anders zien dan dat. Waar zijn we in vredesnaam in beland? Wat gebeurd er met de generatie die na ons komt. Wat zijn dit voor mensen, om op een dergelijke wijze mensen te intimideren en angst aan te jagen. Is dit de ultieme domheid versus kwaardaardigheid, die we nu zien in deze Overheden? En wat is de heer Kuipers voor een figuur, dat hij zonder enige inspraak dingen tekent waarbij de volksvertegenwoordiging niet geraadpleegd wordt. Eigenmachtig tekenen. Is dit figuur een arts? Huffelen deed hetzelfde en niemand in mijn omgeving wist ervan en als je het zegt geloven ze je niet. Het begint een hele nare zwarte toekomst te worden met zoveel onbenul in de samenleving. Het woord onsympathiek dekt de landing van deze Overheid allang niet meer.

Expand full comment
Oct 24, 2022Liked by Cees van den Bos

Met wat inmiddels bekend is over de positieve resultaten van vroege behandeling met off-label medicatie is dit overzicht zeer wrang. Het feitelijk ongehoord, dat artsen, die proberen het leven van hun patienten te redden met middelen waarvan de risico's laag en goed bekend zijn, daarvoor bedreigd en zelfs nu nog vervolgd worden. Ook de artsen, die hun patienten wilden attenderen op de toen onbekende risico's van de gebruikte vaccins, deden alleen maar hun plicht als arts. Hugo de Jonge zou eens onder ede moeten komen vertellen wat het motief was (en kennelijk nog steeds is) van deze fanatieke acties.

Wat mij betreft is de vaccinatiebereidheid, na de twee basisprikken, al sterk verminderd door de propaganda methoden en bij de instelling van de Corona pas definitief tot nul gezakt. En met alles wat ik sindsdien geleerd heb over de vaccins, de bijwerkingen, de testmethoden, kun je stellen dat die bereidheid nu ver onder nul zit.

Expand full comment
Oct 11, 2023Liked by Cees van den Bos

Hoe diep deze fraude gaat is dat we al ruim 100 jaar worden voorgelogen over besmettelijke ziekten.

.

In geen enkel experiment is het ooit gelukt om mensen of dieren elkaar te laten besmetten. (!!!)

https://dpl003.substack.com/p/virology-the-damning-evidence

Alle zogenaamde vaccins zijn dus niets anders dan enkel schadelijke injecties.

Expand full comment

Onze overheid is inmiddels te vergelijken met die van Noord Korea. Misdadig, corrupt, leugenachtig, crimineel, vals beschuldigend, hoogst onbetrouwbaar en misselijkmakend.

Expand full comment

Het is de hoogste tijd dat HdJ zelf veroordeeld wordt en achter de tralies verdwijnt.

Expand full comment

Uit deze WOB verzoeken blijkt dat Hugo de Jonge zich 100% als een genocidale maniak gedragen heeft, erger dan Mengele. Deze man moet enkeltje hel krijgen!!! Als ze dat in Neurenberg gedaan hebben met de Nazi's dan ook minstens met deze psychopaat!!! Hij heeft de hele Nederlandse bevolking bedreigd!

Expand full comment

In een PodCast van Weltsmerz deze week gehoord hoe twee artsen het hadden over het voorschrijven van allerlei ‘medicijnen’ als puberteitsremmers bij kinderen vanaf 12 jaar die eigenlijk niet langer dan 6 maanden off-label mogen worden aangewend vanwege hun o.a. kankerverwekkende eigenschappen.

Kinderen die ‘omgebouwd’ willen worden tot het andere geslacht moeten deze ‘medicijnen’ hun leven lang slikken.

Wordt er dus met 2 maten gemeten over de veronderstelde bijwerkingen die hcq e.a. Zouden hebben, t.o.v. deze middelen (tegen chemische castratie bij mannen en baarmoeder vleesbomen bij vrouwen)

Hier hoor je niemand over; over 10-20 jaar wordt dat een nieuwe epidemie …..

Expand full comment